Ha elvesztenéd egy végtagod, viselnél-e művégtagot? Vagy nem zavarna, hogy látszódik a hiány?
Figyelt kérdés
Ismerek egy lányt, aki nem rég balesetet szenvedett és elvesztette a lábát, de nem akar műlábat csináltatni. A nadrágjai szárát levágta és bevarrta, mankókkal jár.2017. febr. 1. 00:36
11/19 anonim válasza:
Én olyat választanék amivel sportolni is tudnék. Kéz esetén esztétika miatt.
12/19 A kérdező kommentje:
10-es válaszolónak
Van csonkja, elég hosszú, egy rövidebb szoknyája alól ki is látszik.
2017. febr. 7. 21:20
13/19 anonim válasza:
Érdekes, hogy mégsem nem próbálkozik műlábbal. Én hordanék biztos ha pl. combközépig meglenne.
14/19 A kérdező kommentje:
Igen, arra már jól fel tudják illeszteni a művégtagot, elég hosszú hozzá.
2017. febr. 7. 22:39
15/19 anonim válasza:
Nem tudom, hogy oldanám meg - a feltűzött nadrág elég "bénán" néz ki. Szoknya alá tuti hogy harisnyanadrágot vagy legginget vennék. Persze ha lenne műlábam, akkor azzal elég szépen tudnék járni. Pokolian zavarna a hiány, főleg, ha műláb nélkül kellene élnem, vagy amikor le kell vennem.
(Barátnőmnek műlába van, szóval láttam már ilyet)
16/19 anonim válasza:
Fél éve vesztettem el a lábam, most tanulom a műláb használatát. Nagyságrendekkel jobb érzés, hogy van valami a nadrágszáramban! :) Sokáig mankóztam és utáltam, hogy üresen lefeg.
17/19 anonim válasza:
Őszintén szólva, nem értem a lányismerősöd. Azért egy műlabbal, nagyságrendekkel kényelmesebb a közlekedés, mindkét kéz szabad, stb.
18/19 A kérdező kommentje:
17-es. Azóta sem lett protézise. Szerinte ez így jobb, természetesebb. Azt mondta, hogy nem akar semmit a csonkra húzni, felvenni - mármint a műlábat. Most tavasszal már inkább szoknyát hord.
2018. máj. 11. 06:43
19/19 anonim válasza:
Amikor csak lehet mankóznék, mint az ismerősöd és hasonló okokból, de teljesen szerintem nem érdemes negálni a műlábat, mert több mindent meg gyorsabban lehet vele csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!