Nem érzem az ujjaim, és remeg a kezem?
Figyelt kérdés
Áprilisban reccsent egy nagyot tánc közben a könyököm, elmentem orvoshoz, mert nagyon fájt. Golf könyököt állapítottak meg, kaptam három szteroid injekciót csonthártyába, egy hónap alatt elmúlt.
Most megint előjött, semmi komoly tevékenységet nem folytattam vele, de eléggé fáj, érzem, hogy fel van telve, remeg a kezem, és csak alig érzem csuklótól lefelé.
Bármiféle tanács?
Nem szeretnék szteroidot kapni, mert tudom, hogy csak ideiglenesen oldaná meg a problémát.
Volt másfél évig térdízületi gyulladásom, nem akarok még egy ilyen kört futni
2014. júl. 31. 14:53
1/1 Lantos Szilvia válasza:
Értem én hogy nem akarsz újabb kezelést, de akkor nemigen szűnik meg a problémád, sőt lehet hogy rosszabb lesz. Beszélj egy orvossal és ajánlhatna neked valami más módot is, mint az állandó injekció. Lehet hogy egy egyszerűbb műtét útján is megoldható a problémád és nyilván hosszan tartó javulást eredményez, nem csak átmeneti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!