Zuhanyrózsával történő beöntéstől lehet valami nagyobb problémám?
Figyelt kérdés
A barátommal anális közösülés előtt 3 órával beöntést végeztem úgy, hogy a zuhanyrózsának a fejét letekertem és megtisztítottam, majd igazából nem is nyomtam fel a csövet, hanem csak szép lassú folyású vizet elkezdtem engedni, tartottam kicsit, majd WC-re mentem. Azóta elkezdett fájni a hasam, de nem tudom miért. Az orvos megvizsgálta a hasamat, de ahol fáj ( az alhasi résznél) , ott azt mondta nem lehet gyomorfekély.
Mi miatt lehet ez?
2017. jan. 31. 12:54
11/14 anonim válasza:
Kitakaritott ennyi és valószinű hogy ezert fajhatott!
Elmulik!
12/14 anonim válasza:
A sima csapvízben előfordulhatnak baktérium ölő anyagok a bél meg javarészt baktériumokkal üzemel.
13/14 anonim válasza:
Leforrázhatod a beled és kaphatsz egy mesterséges stoma-t. Nem valami szexi.
14/14 anonim válasza:
MEG FOGSZ HALNI. ÉN MÁR HALLOTTAM ILYET.
Tanuld meg az orvosi irrigáló kanna használatát, és avval többször 1-1.5 l vizet magadba ereszteni. Heti gyakorisággal csináld csak!
Ha kérdésed van , keress meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!