Lehet nagyobb baja, eltörhetett az ujjam?
Figyelt kérdés
Tegnap este ráestem a tenyeremre. Először lezsibbadt az egész kezem, utána kezdtem érezni, hogy fáj hüvelykujjam a középcsontnál. Most be van dagadva, nehezebb mozgatni, és fáj, ha mozgatom. Zúzódhatott, vagy esetleg törhetett?2016. nov. 3. 11:59
1/4 Amarok Tonrar válasza:
Van bevérzés? Mennyire tudod mozgatni?
2/4 A kérdező kommentje:
valamennyire tudom mozgatni, de kimondhatatlanul fáj
bevérzést nem látok, lilás színe azért van
2016. nov. 3. 12:33
3/4 Amarok Tonrar válasza:
Esélyes, hogy eltört. Menj a traumatológiára, ha halogatod, csak rosszabb lesz.
4/4 anonim válasza:
Menj el traumatológiai szakrendelésre. Én egyik ujjam hátrafeszülését hanyagoltam el, és 20 év óta minden mozdulatnál minimálisan fáj. Rá pár évre megnézettem orvossal, mikor egy apróbb lábsérülés miatt baleseti sebészetre kerültem.
Pár éve viszont egy bokatörésemet profin kezeltettem, amiből meg semmi fájdalmat nem érzek már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!