Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Honnan lehet tudni ha eltört...

Franletta kérdése:

Honnan lehet tudni ha eltört az ujjam?

Figyelt kérdés

Orvos nem látta, elkövettem egy nagy hibát elég durván belevertem a kezem a falba mert felhúztak....(depressziós vagyok)

Tiszta ver most a kezem, hidegek az ujjaim, kék zöld lila, nem érzem, fáj de mozgatni úgy ahogy tudom.

Forduljak vele orvoshoz vagy elmúlik!

15 éves lány vagyok.

Köszi a válaszokat!!!

Fontos!!

2017. jan. 28. 00:55
 1/6 anonim válasza:
100%

Szerintem fordulj orvoshoz minél hamarabb

lilás , már-már feketés duzzanat lesz a törésnél és általában meleg ahol felduzzadt

lehet hogy csak zúzódás , de én erősen javaslom a dokit

2017. jan. 28. 01:02
 2/6 anonim ***** válasza:
68%
Csak RTG mondhat biztosat! A duzzanat,elszíneződés, mozgás beszűkülése nem feltétlenül jelent törést,viszont az ellenkezője sem jelenti azt,hogy nincs elrepedve.
2017. jan. 28. 07:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Magàtól biztos,hogy nem múlik el, az előző hozzàszólóknak igazuk volt. Ès 15 èvesen nem depressziós vagy,hanem hisztis,tudom magamról.Ha eltört,akkor lesz pàr kellemetlen heted,szèpìtkezès,fürdès,öltözködès nehezen fog menni egyedül. Többè ilyet ne csinàlj,ne àrts magadnaj,inkàbb ordìts egyet,ha dühös vagy. Hatalmas felelőtlensèg,ha idegesek vagyunk,szinte megesz a mèreg ès ezt tovâbb fokozzuk!
2017. jan. 28. 18:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Látom,valami önjelölt "hozzáértő" már megint értkelte a válaszokat :)
2017. jan. 28. 20:10
 5/6 anonim ***** válasza:
A törést a röntgen mutatja ki. Fogd a tajkártyádat, és indulj el valamelyik ügyeletes sebészetre, oda nem kell beutaló. Ott van a röntgen és a szakorvos is.
2017. jan. 28. 21:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki írt bármit is, és nem egyből támadásba lendültetek. Voltam orvosnál szerencsére megúsztam! ☺
2017. febr. 27. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!