Elszakadhatott vagy csak meghúzodott?
Tegnap fociztam terembe, kicsit kifordult a térdem, vagy nem is tudom hogyan írjam, a lényeg hogy akkor abba a pillanatba iszonyatosan fájt. Utána kicsit pihentettem, kb 5 percig, majd vissza mentem focizni, nem is éreztem. Utána este se éreztem semmit se.Éjjel azonban arra keltem, hogy iszonyatosan fáj a lábam, ott a térd hajlatnál. Reggel mikor felkeltem , rá akartam állni, de össze csuklottam jóformán. Menni nem tudok vele normálisan mert sántitok, illetve fáj mint a ménkü, de bírható. Kinyújtani nem tudom, mert rettenetesen húzodik, illetve fáj, bizsereg is jóformán.Nyújtásnál ott a hajlatba fáj, illetve két oldalt ahol van a szalag vagy mi az :D
Mi baja lehet? Semmi lila folt, semmi se
Sebészet, es majd megmondják.
Amugy ha kifordult akkor az valoszinu, hogy szalag, ha valamilyen ütést kapott akkor porc is lehet. Elszakadni ha elszakadt volna mem biztos h vissza tudtál volna menni játszani 5 perc mulva, de ha igen, akkor nem teljes fájdalom nelkul. En azt mondom h húzódott vagy reszelegesen szakadt, műteni 90%, hogy nem kell, de en elmennek orvoshoz, ha kesobb jo lábbal akarsz majd focizni.
most jöttem a dokitól, korházból, azt mondta hogy csak húzódott.
Viszont kellene vennem valamit, amit rá tudok tenni, valami rögzítőt. Hol tudok venni? Gyógytornára hogyan tudok elmenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!