Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Elszakadhatott vagy csak...

Elszakadhatott vagy csak meghúzodott?

Figyelt kérdés

Tegnap fociztam terembe, kicsit kifordult a térdem, vagy nem is tudom hogyan írjam, a lényeg hogy akkor abba a pillanatba iszonyatosan fájt. Utána kicsit pihentettem, kb 5 percig, majd vissza mentem focizni, nem is éreztem. Utána este se éreztem semmit se.Éjjel azonban arra keltem, hogy iszonyatosan fáj a lábam, ott a térd hajlatnál. Reggel mikor felkeltem , rá akartam állni, de össze csuklottam jóformán. Menni nem tudok vele normálisan mert sántitok, illetve fáj mint a ménkü, de bírható. Kinyújtani nem tudom, mert rettenetesen húzodik, illetve fáj, bizsereg is jóformán.Nyújtásnál ott a hajlatba fáj, illetve két oldalt ahol van a szalag vagy mi az :D

Mi baja lehet? Semmi lila folt, semmi se

2017. jan. 26. 11:44
 1/2 anonim válasza:

Sebészet, es majd megmondják.

Amugy ha kifordult akkor az valoszinu, hogy szalag, ha valamilyen ütést kapott akkor porc is lehet. Elszakadni ha elszakadt volna mem biztos h vissza tudtál volna menni játszani 5 perc mulva, de ha igen, akkor nem teljes fájdalom nelkul. En azt mondom h húzódott vagy reszelegesen szakadt, műteni 90%, hogy nem kell, de en elmennek orvoshoz, ha kesobb jo lábbal akarsz majd focizni.

2017. jan. 27. 09:17
 2/2 A kérdező kommentje:

most jöttem a dokitól, korházból, azt mondta hogy csak húzódott.

Viszont kellene vennem valamit, amit rá tudok tenni, valami rögzítőt. Hol tudok venni? Gyógytornára hogyan tudok elmenni?

2017. jan. 27. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!