Fáj a talpamnál, mitől lehet?
Figyelt kérdés
Pár napja elkezdett fájni a talpam a sajkacsontom, ékcsontom és az 1.lábközépcsont mentén mikor lépek. Néha visszatérő fájdalom, néha pedig maradandó. Lúdtalpas nem vagyok, se bokasüllyedéses szóval nem tudom mitől lehet. Egyszer csak elkezdett fájni...menjek vele orvoshoz vagy egyéb tipp..2016. dec. 28. 17:29
1/1 anonim válasza:
Nekem 1x már görcsölt is be a talpam, azóta mindég olyan ha fekszek mintha megint akarna, ill egésznap van benne egy fura érzés, félek is tőle mert elég xar, nálad nem tudom mi a baj. Talán köszvény, mert az is van kezdődő nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!