Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Torna edzesen a gerendarol...

Torna edzesen a gerendarol leugorva magam ala fordult a bal bokam. Raaltam es setalasnal ropog valami igy a talpamnal kb. Szombaton diakolipmia donto. Hnap edzesre kene mennem. Alig tudok raalni. Mit a teendo?

Figyelt kérdés
Ma edzesen a gerendarol a leugrast csinalva az erkezesem nem a legsikeresebbnek mondhato... A bal bokam ugy ahigy van teljes egeszeben magam ala fordult.. A baleset pillanatatol szamitva korulbelul fel percig csak fekudtem,.. Egyszeruen nem tudtam felallni, megmozditani.. Aztan jott az edzom. Mi a baj? Mi tortent? Elmondtam neki mi hogy, s mint volt. Aztan kis hideget raktunk ra. Mondta hogy oldalt most meghuzodtak a szallagok, ha hazemegyek ne csinaljak semmit kenegessuk,hidegborogatas, aztan holnap nyomjuk az edzest... Elobb eljottem az edzesrol mert mar sokmindent nem tudtam csinalni.. Aztan itthon vizbe volt a labam.. Mondtam anyanak h hnap edzes de azt mondta hogy ez felejtos... Es felaltam es lepesnel elkezdett igy kattogni a labam. Nem hangosan ropogott csak igybellulrol ereztem.. Amugyis rosszak a labaim, mert a jobb terdem tavaly januarban volt mutve,, es a terdemnel a szallagok amugyis lazak szoval van gond rendesen.. Meg hat szombaton verseny es a csapatot nem hagyhatom cserben.. Szerintetek meggyogyulok valamilyen szinten szombatig? Menjek edzesre csutortokon?
2015. márc. 18. 18:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ártana egy orvos véleménye is, inkább most hagyj ki egy edzést, minthogy később nagyobb bajod legyen. De végülis a te döntésed.
2015. márc. 18. 19:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Feltétlenül röntgent kell csináltatni. Ez a belső ropogás gyanús nekem. Ugyan ilyen tünettel 6 hét gipszet kaptam.
2015. márc. 18. 21:43
 3/3 A kérdező kommentje:
Ahhhh nagyszeru:c biztato elojelek:D es mst ha elmegyek( mer elkell mennem muszaj) szombaton a versenyre ott tortenhet valami komolyabb serules hogy radolgozok az amugyis rossz labamra?:o
2015. márc. 19. 06:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!