Elszenvedhet valaki fejre mért nagy ütést agyrázkódás nélkül?
Felújítjuk a lakást, és pakolás közben egy falnak támasztott nehéz, hosszú deszka rám esett és tarkón ütött - valószínűleg beleakadt valami, és magamra rántottam, ahogy sétáltam volna elfelé, és már léptem is párat, mire eldőlt, így csak a deszka vége talált el.
Azon kívül, hogy megijedtem, nem érzem úgy, bármi más bajom lenne. Fájni sem fájt jobban az ütés, mint mikor nekikoccan a fejem a mennyiezetnek, ha galériaágyból hirtelen kelek fel, vagy foci közben belefejelek a labdába. És most sem fáj semmim, nem is szédülök, nem is látok kettőt a betűkből, miközben ezt gépelem.
Lehet az, hogy ennyivel megúsztam? Vagy törvényszerű, hogy az ilyesmiből baj legyen?
(Értelemszerűen a munka nehéz részét nem most fogom folytatni, pihenni biztos nem árt meg. És ha bármi rosszullétet tapasztalok, intézkedem, nem a "megvárom, míg elmúlik" elvet követem.)
Köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!