Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Agyrázkódás után miért nem...

Agyrázkódás után miért nem emlékszem évekkel utána Sem?

Figyelt kérdés

gyerekkoromban volt egy balesetem. Egyszerűen biciklivel elstem, nem is nagy sebességgel, nem is magasról, csak egy kocsibejáróról sikerült lemenni, mert nem fogott rendesen a fék, mert vizes lett.

Először semmire Sem emlékeztem. Csak mintha álomba csöppentem volna bele, egyszer csak ott voltam az úton hazafelé, mintha egy álomba csöppentem volna bele, jobbra nézek, egy barát tolja mellettem a bicilkit. Először csak néztem, nem értettem mi van.

Aztán rákérdeztem, mondta hogy estem biciklivel. Még mindig biztos voltam benne hogy álmodom, mert nem emlékeztem semmi ilyenre. Aztán otthon látom hogy kicsit sebes az arcom, meg nem vagyok tól jól. Késpbb jött a fejfájás, kórházi megfigyelés.

Más sejteni véltem hogy hol történt. De nem úgy Volt, csak hetek múlva urott be au utolsó kép, a híd, és a francba, nem fog a fék rendesen. De tovább semmi.

És az Sem hogy hogy álltam fel, hogy indultam el, csak egyszer csak az ébredés holott már talpon voltam és gyaloglok, mellettem a baráttal. Tőle később kérdeztem hogy hogy Volt pontosan, csak annyit mondott, hogy nem szóltam egy szót Sem, csak fapofával gyalogoltam mellette.

Ez már több mint 25 éve Volt. Miért estek ki ezek a részek teljesen? Hogy lehet hogy az ember úgy cselekszik, sétál, hogy közben nincs magánál? Mi az orvosi magyarázata ennek?

2016. máj. 8. 14:28
 1/2 anonim ***** válasza:

Az okát nem tudom, de nekem is volt ilyen esetem kb. 30 évvel ezelőtt. Én lóról estem le, arra még emlékszem, hogy próbáltam kis körökkel megállítani, de a végén mégis leestem. Már az esésre sem emlékszem és innen úgy legalább fél óra totál kimaradt. Mikor hazaértem, hánytam, más bajom nem volt.

Azóta sem tudom, mi történt a kiesett idő alatt.

2016. máj. 8. 16:47
 2/2 A kérdező kommentje:
Nekem ugyanígy Volt, hazáig csak olyan zavart voltam, nem tudtam hol vagyok, otthon hánytam, de erre be is dugtak egy kórházba megfigyelésre, és pár napig olyan Volt mint egy fejfájós másnaposság, a legjobb Volt nem mozdulni, még a fejet Sem, és feküdni.
2016. máj. 8. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!