Nagyon belilult a kezem, forduljak orvoshoz?
Figyelt kérdés
Tegnap beütöttem a kezem a hüvelykujjam és a mutató ujjam közötti csontnál. Már nem fáj annyira, de nagyon belilult, zöldült,szerintetek elmúlik vagy orvoshoz kell mennem vele?2016. dec. 11. 11:09
1/5 anonim válasza:
Fordulj de mindenesetre kenegesd kremmel a verrögök elekrülese vegett
2/5 A kérdező kommentje:
De nem nevetséges ilyennel? Eltörve biztos nincs,milyen krémmel kenjem?
2016. dec. 11. 11:24
3/5 anonim válasza:
A vérrögök elkerülése végett hiába kened, arra injekciót szoktak adni,de ilyen sérülésnél még az sem kell. Kend be bármilyen non-szteroid gyulladáscsökkentő - fájdalomcsillapító krémmel. Pl. Volterne, Flector,Fastum,Diclofenac és kíméld.
4/5 anonim válasza:
Borogasd be és majd elmúlik 1-2 nap alatt.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, már nem olyan csúnya de most vettem észre h szúrt a tenyerem és ott meg lett egy csomó :( nem fáj, csak néha szúr...nem tudom ettől lett e, de eddig még nem tűnt fel úgyhogy gondolom.
2016. dec. 12. 11:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!