Áramütés, -érdekesen. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Hülye voltam...ezt már tudom. :)
Hajvasalós fésűt szedtem szét mert ráfolyt a sampon. Kitörölgettem......bedugtam és elkezdett melegíteni de még recsegett és gondoltam hogy egy fogkefével átkefézem a szárazabb része lejöjjenek. És egyszercsak a fogkefét teszteltem a tenyeremen,h nehogy vizes legyen........... es akkor nagypn megcsípett...bizsergett. rögtön eldobtam mindent. Pár percig fájt a tenyerem. Ez így nem közvetlen áramütés,-ugye? De égető érzés volt rendesen.
2016. dec. 10. 10:37
1/2 anonim válasza:
Ő azonnal fordulj orvoshoz és nézesd meg magadat a kardiológián nehogy esetleg az áramütés megváltoztatta a szívritmusod.
2/2 anonim válasza:
Jesszusom első, ne paráztasd fölöslegesen a kérdezőt.
Kedves kérdező: megcsípett kicsit az áram, de ennyi. Ha más tüneted nem volt és azóta panaszmentes vagy, akkor nem kell aggódnod.
Szívritmus zavart egyébként valóban okozhat, de az nem ilyen tünetekkel jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!