Rosszul összefort csont?
Figyelt kérdés
Közel 2 éve focizás kozben belerugtam a bordasfalba es elkezdett fajni a nagylabujjam. Elmentem a surgossegire ott egy rontgen utan azt mondtak csak zuzodas. En nem nagyon tudtam elhinni de orultem neki. Azota nem mentem vissza de még mai napig is nem ferde de megvastagodott a csont azon a helyen. És fáj is néha ha mozgatom. Mégis eltörhetett és rosszul forrt ossze? Vagy csam igy gyogyult meg a zuzodasbol?2016. dec. 9. 23:56
11/15 anonim válasza:
"... a törés helyén egy nem kötőszövet szaporulat ..."
A "nem " szócska véletlenül maradt ott,az nem kell a mondatba!
12/15 A kérdező kommentje:
Értem. Hát az nem túl jó hír ha bütyköm van így 16 évesen:D
2016. dec. 10. 20:07
13/15 A kérdező kommentje:
De egyébként előfordulhat mert ha jól látom pont ott van a duzzanat ahol hajlik a lábujjam a két csont találkozásánál.
2016. dec. 10. 20:08
14/15 A kérdező kommentje:
De a férreértések elkerülése erdekeben mindom hogy nem ott van ahol az atlagos butykok szoktak. Hanem az ujperceknél.
2016. dec. 10. 20:11
15/15 A kérdező kommentje:
2016. dec. 10. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!