Nagymamám testének 40% összeégett, mennyi az esélye, hogy túléli?
Figyelt kérdés
Nagymamám 82 éves, minap szenvedett egy balesetet, melynek köszönhetően a teste 40% összeégett, III.-IV. fokú súlyos égési sérüléseket szenvedett. A légburka is megsérült, sok füstöt belélegzett. A kórházban sajnos már egyszer leállt a szíve, de sikeresen újraélesztették. Jelenleg mesterségesen altatják, hogy ne érezzen fájdalmat. Az orvosok semmi biztosat nem tudnak mondani, sajnos egyre jobban hűl ki a teste és a vérnyomását is csak a gyógyszerek segítségével tudják korrigálni. Nincs szükségem arra, hogy "hát vannak csodák" s hasonló válaszokra. Őszintén ezeket az infókat olvasva szerintetek van esélye a túlélésre? S ha igen, mennyi?2016. nov. 28. 21:58
1/12 anonim válasza:
Ha most azt irná valaki hogy rövidesen meg fog halni , az jól esme?
2/12 anonim válasza:
A nyers tenyeket nezve 82 evesen, azok alapjan amilyen ertekeket mutat sajnos nem biztato az allapota, DE hidd el, vannak csodak! Apukam mar tobbszor volt olyan beteg, hogy a kezeloorvosa azt mondta :" ilyen ertekekkel masokat mar a halottashaz fele tolunk", es hala Istennek, mindig felepult! Remelem mamaddal is igy lesz!
3/12 anonim válasza:
Mit mond az orvos? Mindenféle adat nélkül max találgatni lehet. Én azt mondom 50-50% l
4/12 A kérdező kommentje:
Nem, nem esne jól, csak szeretném felkészíteni magamat mindenre, hogy ne csalódjak olyan nagyot ha mégsem úgy lesz, ahogy szeretném. Én hiszek a csodákban, sőt tapasztaltam is már csodákat, Isten hívő vagyok, nagy hittel, csak azért jegyeztem meg, hogy nem szeretnék ilyen válaszokat, mert mindenki körülöttem csak ezt válaszolja... szeretnék végre picit reálisabban tekinteni a dolgokra. Köszönöm a gyors válaszokat!
2016. nov. 28. 22:11
5/12 anonim válasza:
Annyi mindenen keresztül ment, szegény. Nagyon sajnálom.Remélem felépül.
Sok erőt kívánok nektek, reménykedjetek! (Bocsánat hogy nem írtam konkrét választ, de elérzékenyültem)
6/12 anonim válasza:
Számíts a legrosszabbra és reménykedj a legjobban.
7/12 anonim válasza:
A 25% feletti égés már egészséges emberben is nagyon nagyon súlyosnak számít :(
8/12 anonim válasza:
Ez bunkóság????
Olvasd el mit irtál és mit irnak a többiek. Vagyis értelmezd, bár ezek szerint bunkó vagy, és ne privátot irjál.
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Hát, reménykedünk és imádkozunk, hogy Isten döntését el tudjuk fogadni. Utolsó válaszoló, én nem írtam senkinek sem privát üzenetet, szerintem nézd meg a feladót, de én nem írtam ilyent...
2016. nov. 29. 14:01
10/12 anonim válasza:
Eü-ben dolgozom és van ismerősöm égési osztályon. Szerintem alig 1% alatt vannak az esélyei. Nagyon idős egy ilyen nagy kiterjedésű, ilyen mély égéshez. Még egy fiatal életerős embernek is alig lenne esélye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!