Miért puposodik fel a bőröm a Fraxipirine injekciótól?
Figyelt kérdés
Combizomszakadásom volt és műtét óta minden nap hasba kell ez az injekció. Magamnak nem merem beadni, egy ismerősöm adja be aki tanulta ezt, de valahogy nagyon nem jó ahogy beadja, mert fáj is, meg felpuposodik,igaz kis idő alatt eltűnik. Mit csinálhat rosszul? Azzal magyarázta, hogy mivel én nem vagyok zsíros így nehéz jól beadni.#fraxipirine
2016. nov. 24. 15:45
1/6 anonim válasza:
Valószínűleg igaza van és azért puposodik,mivel a bőr alá kell adni az adagot és kell egy kis idő mire felszívódik. De miért a combodba adja? Jobb a has bőre alá,kevésbé fáj.
2/6 A kérdező kommentje:
Hol olvastál olyat hogy a combomba adja?? :o
2016. nov. 24. 16:46
3/6 anonim válasza:
:D Öszzemostam a sérülésed és az injekció helyét.
4/6 A kérdező kommentje:
Semmi baj :D tudom hogy bőr alá kell de vhogy mégse jol adja.a kórházban soha nem volt semm nyoma mikor beadták. De már tiszta kék zöld a helye.
2016. nov. 24. 18:22
5/6 anonim válasza:
Mivel nem vagy "vastag",úgy a legjobb,ha kb.45 fokos szögben tövig szúrja. Arról nem tehet,hogy bekékül vagy fáj némelyik,mert azt senki nem látja,hogy a bőr alatt hol fut egy idegszál vagy apró ér.
6/6 anonim válasza:
Kénytelen leszel kibírni ezt a kellemetlenséget. Én zsíros is vagyok, meg clexane volt fraxaparin helyett. Ugyanúgy púpos volt, meg kék zöld. Ezzel jár sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!