Rettegek a fogorvostól, és csütörtökön mennem kell. Már az injekciótól is félek. Hogy győzzem le?
Mert te érzed az injekciót? Én sose érzem. Én mindig megnyugszom, hogy most már jó kezekben vagyok. Annyi, hogy rossz olyan sokáig tátva tartani a számat, de amúgy akár el is tudnék aludni kezelés közben.
Koncentrálj arra, hogy jól döntöttél, még ez a kis kellemetlenség és tökéletesen egészséges leszel. Meg hogy bátor vagy, ha a félelmedet így le tudod győzni a jó cél érdekében.
Mi lesz, tömés?
ha volt már rossz élményed, akkor megértem, hogy rettegsz, én is kipróbáltam már 4 fogorvost. ebből az egyik, akihez gyerekkorom óta járok, maszek orvos. és mikor éppen mennem kellett, nem volt pénzem, én is rettegtem a többitől, és nem is mennék vissza hozzájuk sosem.
de az injekció nem fáj, amint beadják, már zsibbadsz is.
Megértelek, én is így vagyok vele... Sajnos ezt ki kell bírni. Lehet kérni ínyzsibbasztó zselét, de nekem az semmit nem használt.
A félelem általában nagyobb a kellemetlenségnél. Ha többkörös a forduló, akkor csak először félek, utána már nem.
Akkor... akkor sem kell fetletlenul kiveheto mufogsorra gondolni. :)
Ha ep es eros az a csontozat, akkor be tudnak ultetni egy-egy csapot, es arra ugyanugy fel tudnak rakni egy korkoronat, mintha csak a sajat fogad lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!