Mi van a térdemmel?
Kb 2 honapja sérült meg voltam vele orvosnal azt mondta hogy valami kifordulás v nemtudom (kb 3 hét utan tudtam sétálni de még akkor is furán és az első két hédben rá álni is szenvedés volt. nemtudtam kinyujtani a lábamat meg behajlítani se) aztán elmentem ortopédushoz is aki azt mondta hogy a szalag megrandult vagy valam ilyesmit és hogy pihentesem hordjak térdrögzitott. (mar 2 honapja pihentettem hordom a térdrögzított sport krémmel kenem amit a doki felírt) mar nem faj de van néha olyan mikor ráálok az egyik térdemre és összecsuklok akkor iszonyatosanfáj de nemsokáig ( kb 5 perc) aztan kicsit faj ki nyujtani meg behajlítani de elmulik aztan mar futok ( bar még most se tudok rendesen futni inkább csak kocogni) és most még az is előjött, hogy kinyujtom teljesen olyan furrán ropog kattog a térdem meg ha benyomom érzem hogy eltudom mozditani oldalt is - jo tom ez egy kicsit hülyén hangzot :D na és gugoláskor feláláskor is kattog bukfencezni meg nemannyira tudok mert az még fáj. Aki tud erre válaszolni az kérem írjon és mielőttt írna valaki hogy térdprotézis 16 vagyok :D
a válaszokat előre is köszi mindenkinek :)
Menj dokihoz sürgősen!
Nekem fél éve így kezdődött - most már a lábam helyén egy combcsonk van, és várom, mikor tudnak rá műlábat készíteni... :(
6-os vagyok. Véletlenül elküldtem
Szoval mindenki mást mond és mar egy nagy köteg papír van a térdemről. Es ma bővült:) délelőtt az iskolából megint mentő vitt el. Sok sikert hordj rögzítőt járj gyógytornára, ússz akármi csak ne járj igy nekem mar 2 éve ez megy. Es megint nem tudok felalni. 14l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!