Megütött egy férfi, mit tegyek?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, szét próbáltam választani a haveromra támadó srácot, aminek végül az lett az eredménye, hogy engem talált el az ütés, többször is. A bordám belilult, nem fáj elviselhetetlenül, de levegő vételkor érzem, szúr, nyomásra elég érzékeny. A második ütés az alhasamat érte, rögtön utána szúrkált kicsit a petefészkemnél, görcsölgettem, de az már elmúlni látszik. Olyan választ nem szeretnék kapni, hogy jelentsem fel, stb, ez a téma túl bonyolult, nem akarom részletezni. A kérdésem, ilyen sérülésekkel el kell menni orvoshoz? Sebészhez? Vagy melyik szakorvoshoz? Vagy elég az itthoni kamillás borogatás? Esetleg tudtok ajánlani valami jó krémet a bordámra? Előre is köszönöm a válaszokat!2016. nov. 9. 16:33
11/11 anonim válasza:
Nem kell semmiféle feljelentés,csak jol szétbaszni az egész csávót azt kesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!