Szerintetek gáz ez? Nem direkt van. Többi lent 16/l
A helyzet az, hogy én egy olyan lany vagyok aki jó tanuló (4,79 középiskola), család szerető, templomba járó és hamarosan DÖK elnök, tehát nagyszájú és nyitott. Az utóbbi időbenviszont ezen tulajdonsagok megtartása mellett néhaahhoz folyamodtam, hogy vagdostam magam. Nem vagyok depis, de olyan fájdalom ér akkor attól jobban érzem magam. Faj egy kicsit vérzik azt jobban de utanna jobb.Ez már agusztus 31 óta kb 5 szor előfordult.
Azota bujkalok a szüleik elől nem akarom h tudjak h nekem fáj.
De egészséges ez? Lehet belőle bajom?
Hozza teszem reggen egy csajt én is le beszéltem rólla hülyének talalam e miatt azóta o nem csinalja. Es én nem azert csinálom h bantsam magam. Hanem hogy fájjon es utanna jobb legyen.
Mit mondotok? Mondanak?
Gáznak gáz, és ha csak így tudod levezetni a dolgot, akkor ebből később is csak gondod lesz. Remélhetőleg megjön az eszed, vagy a szüleid elbeszélgetnek veled erről, mert ez nem normális. A hegeid megmaradnak, és rettentően szégyellni fogod.
Állj le vele a saját érdekedben, amíg nem késő.
Semmi okod arra, hogy vagdosd magad, ahogy egyébként senki másnak, de ez más téma.
Köszönöm a válaszokat!
És nem büszkélkedésből írtam a tanulós dolgot, tudom, hogy lehetne jobb is ez csak egy példa volt arra, hogy nem olyan vagyok, hogy viszahúzódó csendes lány akiről az jon le hogy vagdossa magát.
Beszélgetünk?
Mert én úgy voltam vele egy éve, hogy majdnem megtettem...akkor voltam 16, ugyanúgy mint te és hasonlóan éreztem.:)
17/L
Engem egyátalán nem szekálnak!!
A másik, hogy köszönöm a normális válaszokat!Azoknak, Akik meg itt nagy szájúak és itt fényezik magukat meg gratulálok!;
Szuper jó ember mindenki ezek szerint csak én vagyok egy nagy sz*r!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!