Szándékos kéztörés? tippek, hogy lehet a legegyszerűbben?
facebook-on "naplót" írnék és ehhez kéne a pletyka.
más néven könyvet.(egy lány azt akarja hogy figyeljenek rá jobban, gondoskodjanak róla, ezért eltöri direkt a kezét, hogy ő legyen a középpontban)
Hát szerintem már az alapötlet rossz. Miért lenne valaki a figyelem középpontjában, csak mert eltörik a keze? Meg az hogy saját magának törte el, hogy derülni ki? Kiírná facebookra, hogy szándékosan eltörtem a kezem? Szerintem az emberek reakciója kb az lenne, hogy vagy nem hinnék el, ha meg igen, akkor a legtöbben a háta mögött beszélnének ról, hogy dilis, a szülei meg elvinnék pszichiáterhez...
És ha már figyelmet akar magára felhívni, miért pont a kezét törné el? Akkor már miért ne kisérelné meg az öngyilkosságot, vagyis ha igazából nem akar meghalni, akkor miért ne színlelné az az öngyilkossági kísérletet?
Egy kéztörés eléggé fájdalmas dolog, számtalan kellemetlenséggel jár, és utána csak széngyelné magát, hogy saját magának törte el. Akik meg nem tudnák hogy magának törte el, annak meg nem lesz egyáltalán feltűnő. Mindenki látott már gipszet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!