Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Lehet abba kell hagynom a...

Lehet abba kell hagynom a kuzdosportokat a hasam miat? Folytatas lent.

Figyelt kérdés
A multkor turni kellett az uteseket es a rugasokat kaptam gyomorszajra egy nagy utest es befeszitettem a hasam de nem fujtam ki a levegot es nagyon beszorult a levego... attol felek h nyitot a hasfalam es abba kell hagynom az egeszet.. gyakorolgattam h sajat magamat utottem ugy h feszitettem meg kifujtam a levegot akkor nem volt semmi de haverom oda utot es nem keszultem es akkor is megereztem. Mi lehet ez? Honan tudjam h ez biztos? Mit tudok ellene tenni h folytassam?

2016. szept. 22. 20:24
 1/4 anonim ***** válasza:
He?! Mi bajod? Most az, hogy fáj az ütés? Eddz sokat aztán meg se fog kottyanni..
2016. szept. 22. 20:42
 2/4 A kérdező kommentje:
Az a bajom h az edzo beszelt arrol h valakinek olyan a has fala h nem vedi a gyomorszajat es hiaba fesziti meg fujja ki a levegot akkor is beszorul.. nem faj amugy
2016. szept. 22. 21:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Sportorvos látott már?
2016. szept. 22. 22:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Ultrahangra menj.
2016. szept. 22. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!