Leestem egy farol. Tortenhetett valami bajom?
Figyelt kérdés
Ma delutan fel akartam maszni az egyik diofamra, de hogy felkapaszkodtam az egyik agra az letort. Nagy esesnek nem mondanam, ugy 1.5-2 meter lehetett. Viszont a hatamra estem. Azota nem faj semmim, bordam nem tort el. De volt mar olyan aki leesett 2 metert es nem fajt semmije csak egy nappal kesobb. Majd a korhazban derul ki hogy beverzett a vesdje. Ez velem is megtortenhet? Tortent mar valakivel ehhez hasonlo? Milyen serulesei lettek? Leirnatok?2016. szept. 20. 17:22
1/3 anonim válasza:
Egyik ismerősöm motorral esett el egyszer. Felállt, lejött a pályáról (cross motorozott), fájt a háta egy kicsit, de saját lábán hazament, lefeküdt pihenni. Még aznap este rosszul lett, kiderült, hogy eltört a bordája és kilyukadt a tüdeje.
2/3 A kérdező kommentje:
Koszi hogy leirtad. Amugy en ugy tudom ha valakinek bordatorese van annak szurodik a hata es nyomasra faj. Nekem egyik sincs pedig mar fel nap eltelt. Remelem belso verzes sincs. Az lehet kesobb derul ki. A motoros ismerosodnek nem volt belso verzese?
2016. szept. 20. 19:09
3/3 anonim válasza:
Pont így halt meg Shaw is, 94 vagy hány évesen. A gyümölcsfáit metszette, leesett, és a veséje megsérült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!