Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Itthon vannak, , Donorprogramok"?

Itthon vannak, , Donorprogramok"?

Figyelt kérdés

Üdv, egész pontosan arra vagyok kíváncsi, hogy itthon (Magyarországon) van-e olyan lehetőség, mint külföldön, hogy feliratkozom egy programra és kapok egy kártyát, amit magamnál kell tartanom.

A kártyán csak egy olyan szöveg szokott állni (általában), hogy baleset esetén, ha belehalok és marad épp és egészséges szervem, azt felajánlom transzplantációra?

Szeretnék hasznos lenni halálom után, viszont tudom, hogy hazánkban 'alapértelmezésben' nem veszik ki a szerveimet, erre valamilyen papír kell.

Gondoltam hátha van egy olyan program, vagy lehetőség, amely 'jegyzőkönyvbe veszi', hogy én felajánlom a részeimet másoknak?

2016. szept. 14. 17:43
 1/1 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom "alapból" kiveszik. Minden esetre mondd meg a hozzátartózóidnak mit szeretnél, hogy ők tolmácsolhassák az orvos felé adott esetben
2016. szept. 25. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!