Nem tört el a kezem de azért menjek el az orvoshoz?
Nem hinnék az ismerősnek, ezt nehéz megállapítani... Röntgen, hogy biztos legyél benne. Én igazán utálok orvoshoz menni, de ilyenkor nem kérdés...
Engem sosem gipszeltek, mert nem hagytam. Vannak más módszerek is a kéz, kar esetében. Műtött csuklóval sem hagytam a gipszelést, szerintem ósdi elavult embergyötrő borzalom az, amitől csak gyilkos hangulatba kerültem volna, miközben a heveder s a napi többszöri levételkor az ember automatikusan remekül helyén tartja. Aki ezt veszélyesnek érzi, az gipszeltessen, én nagyon örülök, hogy nem hagytam. Nem véletlenül léteznek hevederek a többi orvosi cucc között, van létjogosultságuk és sokkal emberibbek. Kulcscsonttörésnél sem ugyanazt ad a normál orvos és egy rendes magánorvos, az utóbbi esetben simán lehet fürdeni... Eléggé felháborít, hogy alapból nem ez van.
Felejtsétek már el ezt a tudod mozgatni?
Jáááj akkoó nincs eltorve, á á á.
Menj orvoshoz, a lilaság és duzzanat pont elég jel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!