Részlges bokaszalagszakadással mankózás?

Kedves Kérdező!
A cél, hogy minél hamarabb elhagyja a mankót és visszatérjen a gördítő járás. Részleges bokaszalag-szakadás esetén a gipsz hátráltatja a gyógyulást, így szerencsés, hogy most már csak rögzítője van, de még előrébb lenne, ha gyógytornászhoz fordulna, és a rögzítő helyett, vagy mellett kinezio tape-pel segítenék a boka mozgását, mert a rögzítő miatt nagyon be fog szűkülni a bokamozgás. Izomlazítóval lehet kenni, de a problémát nem fogja megoldani.
Üdvözlettel,
Szabó Klára
gyógytornász
Köszönöm a válaszát.
Mankót most már elhagytam a sérült bokám terhelése még mindig fájdalommal jár rögzítő nélkül. Mozgatása minimálisan megy. Naponta általában kétszer jegelem illetve kenem különböző kenőcsökkel. Két doktorral beszéltem azok közül az egyik nem is ajánlotta a gyógytornát mondván az egyszerűbb mozgatásokat magamtól is el tudom végezni.
Az Ön által ajánlott kinezio tape-et Budapesten hol tudom beszerezni? Esetleg ha konkrét segítséget tud ajánlani a rehabilitációval kapcsolatosan szívesen fogadom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!