Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Segitséget szeretnék kérni....

Segitséget szeretnék kérni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mikor még volt suli akkor testnevelés órán többször kibicsaklot a bokám,mikk nem bicsaklott ki akkor viszont nagyon fájt. Ha elmentem ezzel orvoshoz az orvos mindig adott ilyen olyan kenőcsöt de nem használt.Folyamatosan fáj a lábam.Ezzeknek a tünetek mögött állhat valami betegség? Meg mikor lépek akkor a bokám mindig roppan és nem tudom miért.

Most az elmúlt napokba megint kibicsaklott a bokám mikor mentem le a lépcsőn.

Az is megfordult a fejembe,hogy gyenge a bokám.

Mit lehetne tenni ezek ellen?

Milyen orvoshoz menjek?

14/L

2016. júl. 18. 14:40
 1/6 anonim válasza:
Keress fel másik kórházat, ortopédiai osztályon követeld a doktortól a gyógytornát. Ott majd megtanítanak olyan erősítő gyakorlatokra amik javíthatnak a problémádon. Gyenge ínszalagokról lehet szó.
2016. júl. 18. 14:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Izületed tönkre ment. Reumatológushoz menj hátha tud még vele kezdeni valamit. De előtte házi orvoshoz kell menni,h adjon beutalót, mert ma már mindenhova ezer papír kell és 100 évet kell várni is. Ha van pénz,akkor gyorsabb mehetsz maszek orvoshoz reumatológushoz.
2016. júl. 18. 14:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Egy súlyos rándulás után nekem is 1-2 évig állandóan kibicsaklott a lábam, elég volt egy kis futás a busz után, de szerencsére rendbejött. Gondolom meglazultak az izmok. Kérj beutalót a háziorvosodtól reumára, vagy orthopédiára a ropogás miatt.
2016. júl. 18. 14:48
 4/6 A kérdező kommentje:
Nekem ez kb. Másfél éve ilyen és azt furcsáltuk hogy nem sportolok semmit és még is ilyen.
2016. júl. 18. 14:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is a gyógytornászt javaslom elsősorban.
2016. júl. 18. 20:07
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segitséget.
2016. júl. 19. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!