Bokatörés utáni fájdalom. Miért ég?
Teljesen normális. Mindenféle-fajta szokatlan fájdalmat fogsz még érezni.
(Sajnos nagyon tapasztalt vagyok ebben. :D)
Óvatosan el kell kezdeni terhelni minél előbb, különben egyre rosszabb lesz. Az inaktivitástól letapadnak az ínak, és egyre merevebb lesz a lábad. Már így is megtörténtek ezek, szóval olyan helyeken is fájni fog a terhelés hatására, amiknek amúgy közük nincs a törés helyéhez. De el fog múlni. :)
Gyógytornászhoz nem küldtek?
Nem, mert koliban tortent a baleset es a lakhelyemtol 100kmre levo korhazban mutottek. Vagyis gondolom emiatt. De holnap megyek ide a varosomba varratszedesre es megkerdezem, hogy tudnanak e segiteni.
Terhelni pedig minimalisan birom, vagyis lepni nem igazan tudok, foleg kezzel tartom magam, ha lepek. De mozgatni sokat szoktam (fel-le), meg jarkalgatni is mert sajnos cigizek. :D
Meg feketenadalyto kremmel kenem, azt olvastam, hogy az jo, de rettentoen szaritja a borom :/
Koszonom a tanacsokat! Szerinted mennyi ido, mire ujra tudok normalisan menni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!