Egy eleg "erdekes" kerdessel szeretnek hozzatok fordulni, legalabbis nekem erdekes: Mi lehet a karommal?
Sziasztok! 2011.09.07-en eltort a jobb csuklom, az orvosok megmutottek, de benne hagytak a drotokat, szoval szerintem eleg hanyag munkat vegeztek. Be is ragtam ez miatt rajuk, de ezen kivul mas problemam nem volt. Viszont evrol evre egyre kellemetlenebb erzest kezdett nyujtani a jobb karom, hogy is irjam, kezdett mas format felvenni, mint a bal karom. Nagyon idegesito a problema, mert imadok edzeni (kondi) sportolni, versenyeken is indulni szerettem volna, es neg szeretnek is, de ez a dolog baromi kellemetlen mert nem tudok miatta edzeni. Ropog a csuklom, el van deformalodva, nem tudok megfogni egy rudat sem egyenesen, es mintha kihatna az egesz jobb oldalamra. Kepeket termeszetesen talaltok, itt vannak:
A kepeken is latszik az, hogy az oklom sem szimmetrikus, es hogy egyenes dolgokat nem igazan tudok vele megfogni, ilyen pl a fekvenyomo rud, vagy bicepszezesnel a francia rud, mert akkor a vallam is jobban elkezd fajni.
Nagyon kellemetlen ez az egesz, mert teljesen maskepp erzem mint a bal karomat, ugyanis azzal semmi gond nincs, es nagyon zavar hogy a jobb karomat szinte alig erzem... Elore is koszonom a valaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!