Szartatok/hugyoztatok már be valahol?
Figyelt kérdés
történeteket irjatok köszi!2016. jún. 16. 20:17
1/8 anonim válasza:
Ötödikes koromban a kapunk előtt- Egész nap nap voltam vécén, és tél volt, már nem bírtam tartani a vízeletem, nem tudtam bemenni a kapun, a húgyholyagom megadta magát. De ilyensmi mindenkivel előfordul.
2/8 anonim válasza:
Én egyszer romlott pizzát ettem egy étteremben, olyan fosás jött rám, hogy hetekig víz ömlött az ánuszomból, majdnem meghaltam. Az első tünet az volt, hogy befostam éjszaka amikor fingottam, és csak reggel vettem észre amikor más belefetrengtem.
3/8 anonim válasza:
Hú, én rengetegszer. Aztán 2 éves korom után hirtelen elmúlt.
4/8 anonim válasza:
Hát nem hittem volna hogy én is képes vagyok rá de egyszer rendesen tele fostam a bugyim mert beettem jó féle csípös kolbászból! N/30
5/8 anonim válasza:
Hú!Első válaszoló!Megfagyott bennem a vér.Én pont így jártam.Hirtelen azt hittem,hogy én írtam.
Csak annyival egészíteném ki,hogy rajtam overál volt.Esélyem se volt.
6/8 anonim válasza:
Első vagyok. Rajtam az piros meleg
7/8 anonim válasza:
Jaj. Szóval piros melegítő, amit utáltam, de a szüleim folyton rám erőltették. Azóta sem kellett felvegyem többet, szerencsére. Fiú vagy vagy lány?
8/8 anonim válasza:
Lány vagyok.Rajtam pink overál vol.Utáltam mert úgy néztem ki benne mint egy kismalac.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!