Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szartatok már a szabadban...

Szartatok már a szabadban (utcán, erdőben, kertben, stb. )? Ha igen, hogyan csináltátok? És miért? (poénból, vagy már nem bírtátok tovább visszatartani? )

Figyelt kérdés
2013. márc. 18. 14:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Én nem de egy haverom egyszer odaszart a vasúti sínek mellé:D Hát sírtam a röhögéstől:D Utána egész nap azon nevettünk:D
2013. márc. 18. 16:41
 2/2 A kérdező kommentje:
Velem még csak egyszer fordult elő. Vendégségben voltam, és mikor már odaértem, akkor éreztem, hogy kell, de ott nem akartam elmenni, gondoltam kibírom hazáig. Mire kiléptem az utcára már nagyon kritikus volt a helyzet, éreztem, hogy nem bírom ki hazáig. Tudtam, h van a közelben egy bokros rész, elindultam arra, de útközben sajnos visszatarthatatlanul elindult a cucc, úgyhogy ott, ahol voltam, letoltam a gatyám (egy park közepén)és kieresztettem. Sajnos épp arra jött vki és meglátott, megpróbáltam odébb menni, de nem sikerült, mert ahhoz meg kellett volna szakítanom a folyamatot, amire képtelen voltam, mivel nem volt egy kis adag...
2013. márc. 19. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!