Működhet egy erősebb gyògyszerrel?
Figyelt kérdés
Ráestem a könyökömre hülyeség miatt. Tesòmmal ökörködtünk. Apám jobban készül a sulimeccsre mint én de persze én is várom meg szeretem. Ez a bal karom és kb kétszer akkora most meg nagyon fáj is,de vettem be gyògyszert meg azt gondoltam veszek még be párat délután. Szerintetek ki lehet hùzni így hogy ne csalòdjon apám meg a többiek meg az edző is kiakadna. Azt gondoltam átkötöm meg hosszabb ujjùt veszek fel. Szerintetek működhet? 16 vagyok szòval estleg valami erősebb gyògyszer mi van ilyenkor?( Vettem be Rubophent meg Nurofent ) Ezen kívül van ötlet?2016. jún. 14. 10:52
1/2 anonim válasza:
Inkább tanács: ne halmozd a fájdalomcsillapítókat, csak annyit és úgy vegyél be, ahogy az a gyógyszer betegtájékoztatóján szerepel. Ellenkező esetben ha peched van, komoly bajod is lehet.
Egyébként meg ahhoz a meccshez nem jár egy orvos is? Suliorvos, valami? Szerintem vele mindenképp beszélj.
2/2 A kérdező kommentje:
Csak annyit veszek be hogy ne fájjon nagyon. Van sulidoki csak elég szigorù és lefùjná a délutánt
2016. jún. 14. 12:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!