Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Olyan izomlazam van mint meg...

Olyan izomlazam van mint meg soha! Nem bírok raallni a lábamra. Valaki?

Figyelt kérdés
Ma voltunk biciklizni ...35 km ...folyamatosan ... 15 éves vagyok ..talán ez lényegtelen ..keveset szoktam mozogni..tesi óra heti 4 van és csak 1 -2 perceket futunk és ennyi..biciklizni utoljára 1 éve voltam ...ez a 35 km hirtelen nagyon rossz volt ...meddig lesz így? Mit csináljak h elmuljon? Raallok és úgy érzem összefogok esni annyira fáj..

2016. jún. 7. 19:37
 1/5 zóna_pocok ***** válasza:
Par nap alatt, bar lehet egy het is ha ennyira faj, plane hogy a lab egy nagy izom. Fontos hogy mozgasd, kicsit "edzel" ra, par guggolas, hogy beinditsd a verketingest es kitaguljanak az erek, ezaltal konnyebben tunjon el onnan a tejsav. Magneziumot ehetsz/ihatsz, regeneracioban segit, multivitamint is tolhatsz melle. Masszirozhatod is, attol is kicsit jobban beindul a verkeringes. Csodakat nem tesznek ezek a tippek, de 1-2 napot nyerhetsz vele :)
2016. jún. 7. 19:51
 2/5 anonim válasza:
Kenegesd, én mindig masziroztatom..Nekem egy héten 5x van tesi, állandóan futunk, és utána még tancolok is másfél órán át. Ettől független minden kicsit jobban megerolteto dologtol, vagy csak magatol nagyon fajnak az izuleteim.
2016. jún. 7. 19:52
 3/5 anonim ***** válasza:

Én amikor testépiteni kezdtem és először lábaztam másnap még az ágyban is alig tudtam mozgatni a lábam és hányingerem is volt na de.

Ne hallgas a hülyeségekre mondjuk arra ne hallgas ha valaki azt mondja hogy dolgozz rá mert többet árt mint használ.Várj pár napot aztán elmúlik 16/f

2016. jún. 7. 19:53
 4/5 zóna_pocok ***** válasza:
En se azt mondtam, hogy dolgozzon ra, attol csak elszakadnanak az izomrostok es visszavetne a regeneraciot, de azt ne mondd, hogy egy full laza, konnyed mozgas hogy jobb legyen a labban a verellatas es tobb tapanyag jut be, az olyan sokat artana :D
2016. jún. 7. 19:57
 5/5 anonim válasza:

Hirtelen ennyire nem szabad megerőltetni az izmokat, főleg úgy nem, hogy nem szokta a tested az intenzívebb mozgást.

Legközelebb fokozatosan emeld a távot, ne ugorj neki a 35 km-nek.

Az izom fájdalmakra nagyon jó a Flector gél, lóbalzsam, sport krémek is. Az Algoflex-nek van izom+ízület gélje, az sem rossz krém.

Naponta 3-szor, 4-szer is kenegetheted az érintett fájdalmas területet.

2016. jún. 8. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!