Lóról való esés miatt fáj a jobb vállam. Bővebben lent?
(Kedd délután történt.) Nem a vállamra estem, hanem a hátamra, de biztosan megütöttem. Nem tudom, hogy lehet-e húzódás/rándulás, mert a bal kezemmel fogtam a szárat, a jobbal semmit, talán kitámasztottam. Az alkaromat tudom mozgatni fájdalom nélkül, ha a felkaromat is emelem, akkor az előre-mozgatása nem fáj, viszont oldalra és hátra nem tudom fordítani/csavarni/mozgatni. A könyökhajlatnál is fáj az izmom, olyan, mintha nagyon erős izomláz lenne benne. A kézfejem kissé be van dagadva, de más baja nincs. Autó ajtajának a becsukása nem megy, akkor belehasít a fájdalom. Röntgen tervbe van véve, de tegnap még úgy voltam vele, hogy majd kialszom, elmúlik. Nem így lett sajnos, inkább rosszabbodott.
Végre elértem a kérdésig is: ezek alapján ki mit mond? Húzódás, rándulás, esetleg az ízülettel lehet gond? Előre is köszönöm a segítséget!
Köszönöm a válaszokat!
Csütörtök este egy barátom megnézte, és visszatette a helyére, szóval most már sokkal jobb, nem fáj annyira. A körülötte lévő izmok és szalagok megnyúlhattak, mivel két napig rossz helyen volt a felkarcsont, az remélem, hogy hamar fog regenerálódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!