Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Seb a fenéken. (Bővebben...

Seb a fenéken. (Bővebben lent) mit tegyek?

Figyelt kérdés

Úgy 2 hete kezdődött. Elestem múltkor és seb alakult ki a fenekemen(végbélen semmi baj)

2hétig otthon maradtam és a seb nagyon szépen gyógyult és feküdtem végig, de már nem lehet sok hiányzásom és jövő héten elutazok vízhez.

Már seb álakult ki és az már le is jött, de iskolában tesin mindig felszakad.

Seb be sem tud forrni, mert egy olyan helyen szakadt fel, ahol nem tud a seb összehúzodni.

Jövő héten megyek sebészetre. Szerintetek be tud addig gyógyulni és mehetek oszt.kirre a vïzhez?

Krémem is van, ami jól hat, csak iskola az egész gyógyulási folyamatot felborítja, de mondom nem maradhatok otthon a hiányzó őraszám miatt. Mit kéne tennem? Segítsetek kérlek. Nagyon fontos

2016. máj. 19. 22:20
 1/2 anonim ***** válasza:
Erre az orvos fog válaszolni. Ha orvosi okok miatt kell otthon maradnod, akkor ne törődj a hiányzással, annyira nem fontos az iskola. Fürödni biztos, hogy nem mehetsz nyílt sebbel, és tornázni se kéne, ha egyszer tesin "mindig" felszakad. Már 1 után nem kellett volna tornázni. Vedd komolyan, mielőtt elfertőződik.
2016. máj. 19. 22:41
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2016. máj. 20. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!