Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Csík a fenéken?

Csík a fenéken?

Figyelt kérdés
Ma fürdésnél vettem észre hogy a fenekemen van egy csík ami eddig nem volt ott. Fiú nem lehetett mert még csak 14 vagyok. Picit megijedtem. Segítsetek légyszi!
2015. márc. 17. 18:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Egy csík van a fenekeden, és fiú nem lehetett? Nekem valamiért nem függ össze ez a két mondat. Milyen csík? Megnyomta a gatya?
2015. márc. 17. 18:50
 2/5 A kérdező kommentje:
Úgy függ össze hogy fiú nem csapott rá vagy szex miatt sem lehetett. A bugyi nem lehetett mert nem az a terület. A nadrág meg még soha nem okozott ilyet.
2015. márc. 17. 18:52
 3/5 gyevickie ***** válasza:
Betét, tisztasági betét széle "klassz" feldörzsölt csíkokat tud eredményezni.
2015. márc. 18. 14:55
 4/5 A kérdező kommentje:
tampont használom és amúgy sem azon a részen van hanem középtájt, azon a részen amin ülök.
2015. márc. 18. 16:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor mégis csak megnyomta valami... De minek aggódsz emiatt? Elég jelentéktelen dolog.
2015. márc. 18. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!