Megzúzódott vagy meghúzódott vagy eltört vagy megrepedt stb?
Ma a labdát akartam elrúgni de belerúgtam a padlóba és azóta nagyon fáj a lábfejem meg a talpam
Ráálni alig tudok mert annyira fáj és az 5perces út 20 percembe került meg végig bőgtem mert annyira fájt
Dunakeszin lakom itt van kozel egy sztk odda mennenk de azert koszi
Most is mondtam a szuleimnek hogy menjunk el a sebeszetre de azt mondtak hogy mig nincs befagadva addig nincs komoly baja es erre mondtam hogy osztaly tarsamnak is igy volt eltorve a laba hogy nem volt foldagadva meg nem annyir fajt neki es erre a valasz semmi nem mondtak semmit
Megoritenek 😈😈😈😈😈
De majd reggel eljatszom hogy nagyon faj es akkor lehet hogy bevisznek nincs mar jobb otletem
ezek szerint
majd holnap rábeszélem őket
osztálytársammal az volt hogy ráugrottak a lábára nem volt semmi baja azon kívül hogy fájt neki és a 2. napon vitték be ők a sebészetre és be is gipszelték neki mert letört egy darab csont a lábából
a másik osztálytársammal is ez volt csak neki az ujjával
most nem annyira fáj rátudok állni de akkor fáj egy kicsit
nincs bedagadva meg semmi ilyen
lehetséges hogy eltört a lábfejem?
Nem
De itthon van olyan kenocs ami jo ra megkerdezte anyum az orvostol es azt mondta hogy jo ra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!