Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Mi baja lehet a terdemnek? 12-L

Mi baja lehet a terdemnek? 12-L

Figyelt kérdés

Kb 5-6 honapja elkezdett fajni a bal terdem. Nincs rajta semmi seb se. Heti 2-3x kiakad, vagy nem tudom hogy mondjak ezt, de mozgatnom kell kb 5percig, hogy ropogjon egyet es normal allapotban legyen.

Ha sokat mozgok, pl futok, biciklizek, nagyon elkezd fajni. A szuleim azt mondjak biztos azert van mert novok. Sose volt meg ilyen es nem hiszem hogy 6 hónap utan is meg fajna ha novok. Nem tudom mi lehet vele, az jo lenne ha vennek ra terdrogzitot, vagy terdszoritot? Nagyon faj es nem tudok mit kezdeni. Vagy itt vagy privatban segitsetek:)

2016. ápr. 11. 19:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Sportolsz vmit?
2016. ápr. 11. 19:10
 2/5 A kérdező kommentje:
Röplabdázok
2016. ápr. 11. 19:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Létezik olyan oszály az egészégügyi ellátásban, hogy ortopédia. Ha ott elsírod a panaszaid, megröntgenezik és megmondják, mi a probléma. Ha csak hagyogatod, az idő elrehaladtával az állapotod csak romlani fog.
2016. ápr. 11. 20:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Én aerobikozok és volt egy pár lány az egyesületben akinek emiatt ment szét a térde.Az egyik csak pont tegnap panaszkodott h ha felemeli reccsen egyet
2016. ápr. 11. 20:46
 5/5 A kérdező kommentje:
1 honappal ezelőtt mindig jártam aerobikra en is heti 2x. Kb 5 hónapig jártam folyamatosan
2016. ápr. 11. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!