Mi a baja a térdemnek?
Idén áprilisban kezdődött minden, amikor egy versenyen 100m-es számnál kifordult a bokám és elestem. A bokámmal együtt a térdem is kiment alólam de nem ficamodott ki. Nem dagadt be, nem lilult be meg semmi, de egy jó ideig nem tudtam törökülésben ülni, guggolni és térdelni, mert fájt. Az óta nem is tudom teljesen fájdalom nélkül kinyújtani. Futás után is fáj. Nem az az elviselhetetlen fájdalom, de kellemetlen.
Ma tesi órán távolt ugrottunk, és néhány ugrás után megfájdult a térdem. Ez a nap folyamán egyre erősödött, most (kb este 8 óra) már egyáltalán nem tudom kinyújtani.
Mi lehet a baj? Továbbra se látható semmi, nem is tudom kitapogatni se a fájó pontot.
Igen lehet, én csak azt furcsállom hogy hónapok óta fáj, mikor jobban, mikor kevésbé.
Egyébként áprilisban a verseny után nem igazán figlalkoztam vele, mert jobban lefoglalt a kificamodott bokám. :(
Szerintem nem szalag, mert nem volt egyszer sem bedagadva.
Köszi a segítséget! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!