Mi baja lehet a térdemnek? Orvosok nem mondanak semmit.
Figyelt kérdés
Torna közben, ugrálásnál úgy ugortam, hogy egyből kiment a térdem. Ráállni nem tudtam, elmentünk a kórházba, ott azt mondták elég ha pihentetem, így kb 2 hét alatt helyrejött annyira, hogy tudtam járni.DE azóta folyamatosan kimegy.. leguggolok, vagy leülök a földre, vagy rosszul lépek.. utána ráállni sem tudok. Voltam vele 3x-is orvosnál, meg is röntgenezték, sőt még térd ultrahangon is voltam. EGYIK se mutatott semmit. Mitől lehet ez?Mi lehet a bajom?
Ha nem akkor elég komoly hibát követtek el. Ilyen sérülésnél legalább 3 hétig rögzíteni kell az ízületet,mert a szalagok megnyúlnak és úgy tudnak rendesen visszatapadni,ha nem mozgatod,hajlítod a térdedet. Ha ez nem történik meg,annak éppen ez a következménye. A szalagok nem tapadnak le és az ízület instabillá válik. Jó lenne keresned egy jó ortopéd szakorvost!
2014. jan. 4. 23:28
3/11 anonim válasza:
Gondolom kinyúltak az izületi szalagok, meg az izületi tok.
Ha így folytatod, térdszalag szakadás is lehet belőle.
Szerintem szerezz egy botot és pár hétig, hónapig járkálj azzal és felejtsd el az ugrálást.
2014. jan. 4. 23:32
4/11 anonim válasza:
A botozás kevés! Tapasztalat!
2014. jan. 4. 23:37
5/11 anonim válasza:
Igen. Menj el másik orvoshoz. Pl. a baleseti sebészeten vannak jók! Kérdezz körül az ismerősöktől!
Addig is szopogathatnád ezt: TRAUMEEL tabletta, de be is kenheted vele: Traumeel kenőccsel.
vagy bekenheted ezen kívül: (vagy helyett) fekete badélytő kenőccsel.
A legfontosabb a tabletta: naponta 3-szor 1-et elszopogatni, de előtte ne egyél-igyál-ne dohányozz fél-fél órán át (utána se). és ne tedd PC vagy mobilteló mellé!
2014. jan. 5. 02:21
6/11 anonim válasza:
Javítás: FEKETE NADÁLYTŐ KENŐCS
2014. jan. 5. 02:22
7/11 anonim válasza:
Nekem ebből térdszalagszakadásom lett.
2014. jan. 5. 03:06
8/11 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni,de ezt kenheted bármivel,az olyan mint a szentelt víz. Hol laksz? Ha érdekel privátban meg tudom adni egy orvos nevét,rendelését. A Sportkórházban. Ő ilyenekkel foglalkozik,az én térdemet is Ő műtötte.
2014. jan. 5. 07:38
9/11 A kérdező kommentje:
1. Felírtak térdrögzítőt, abban jártam egy hónapig köbö.
5. Beszereztem mind a krémet, mind a tablettát, remélem hatásos lesz.. holnap viszont mindenféleképpen felkeresem az orvost.
6.4.kerületben lakom. Holnap megyek orvoshoz, esetleg ha megint elküldenek hogy semmi bajom, megköszönném a címet!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!