Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Anyukámnak hörgőszűkülete van...

Anyukámnak hörgőszűkülete van sajnos és nem tudjuk mit tegyünk az orvosok se mondanak semmi jót mit tegyünk?

Figyelt kérdés
Északánkét lehet hallani hogy nagyon sípol már amikor alszik egyszer volt bent a korházban és azt mondták h vissza fog esni nem tudn a valaki valami tippet adni hogy hogyan lehetne a folyamatot lelassítani vagy gyogyitani?
2013. szept. 7. 11:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerinted, ha a szakorvos, aki 15 évig tanult azért hogy gyógyíthasson nem tud mit tenni, majd Józsika a netről segédmunkásként majd tud adekvát terápiát leírni? Úristen....
2013. szept. 7. 12:52
 2/4 anonim ***** válasza:

első: ha az anyukád ennyire beteg lenne, gondolom az utolsó szalamaszálba is belekapaszkodnál, hülyét is csinálnál magadból, de még a piaci kofáktól is megkérdeznéd, tudnak-e valami gyógymódot. Gondolj már bele, bakker.

Kérdező, én sajnos nem tudok segíteni, de próbálkozz bátran mindenütt, ki tudja, hátha belefutsz egy megfelelő tapasztalattal, vagy infóval rendelkező, normális emberbe.

2013. szept. 7. 13:15
 3/4 anonim ***** válasza:
"gondolom az utolsó szalamaszálba is belekapaszkodnál, hülyét is csinálnál magadból" Biztosan nem, mivel orvos vagyok. Nota bene, nem ismerem az anyukája anamnézisét, plusz a jelenlegi állapotáról sem tudok nyilatkozni. Az viszont felháborít, hogy itt kérdezi meg ahelyett, hogy esetleg egy pulmonológust (másikat) felkeresne és megbeszélnék a teendőket.
2013. szept. 7. 13:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Az empátia hiányából sejthettem volna, hogy orvos vagy. Mivel sokszor az orvostudomány is találgat, ezért a szalmaszálakat a lehető legszélesebb értelmezési tartományban értettem. Remélem, ez is felháborít, mert úgy tűnik, a háborgás az nagyon megy, pár kedves szó és tanács helyett.
2013. szept. 7. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!