Eltört az ujjam? Mit csináljak?
Ma tesi órán (fél tíz körűl) kosaraztunk, és nekidobták a kezemnek a labdát. (nemtudom hogy vissza hajlott e, vagy oldaltra...)
Egy ora korul tudtak a suliban jeget adni, es elkezdtem jegelni.
Egyre jobban kezdett fajni. Feldagadt, és belilult.(az ujjam belsejenel lila)
Nemt tudom kinyujtani,es mozgatni sem. Az ujjam kozepso reszenel faj, ott nem tudom mozgatni,, de alatta igen.
A szuleim nem akarnak elvinni orvoshoz, mert azt mindjak h csak megrandult vagy valami ilyesmi. Szerintem nem is erdekli oket....
Vagy h zuzodas.
En meg attil felek h nehogy eltorjin aztan rosszul forjon ossze, es akkor meg torhetik el az ujjam....
De nem engednek el... En elszeretnek menni.
Nemtom mierd de nem nagyon ertik, bagy mondom csak leszarjak...
(Az az indokuk h tul gyakran rontheneznek, es az egeszsegtelen. Pedig kb egy eve v tobb ideje voltan utoljara... Es nem szomtam gyakran menni.)
5: De hát hány éves vagy?
Kisérnek az iskolába és érted mennek? Iskola után el tudsz menni a szakrendelőbe.
Az iskolaorvos látott?
A tesitanár nem vitt orvoshoz, pedig tud a balesetről?
Még a 107-et is hívhatod, megkérdezheted, mi a megoldás ilyenkor.
13, keso este van, es ha elmegyek akkor szarra buntetnek.
Egyepkent a tesitanar ott volt es latta de nemerdekelete a suli orvos meg nem volt bent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!