Szerintetek eltört az ujjam?
Ez az, amit nem lehet megmondani ilyen jelekből. Még az orvos se látja, azért kell röntgenezni. Néha nagyon fáj és nem tört el, máskor alig és mégis eltört...
Ha eltört, begipszelik, ha hagyod. Nekem egyszer kisujj miatt könyékig akartak gipszelni, de mivel domináns kézről s annak mindössze kisujjáról volt szó és a röntgenes szerint csak repedt, nem hagytam. De törésnél is utálom a gipszet, szerintem humánusabb a heveder, én vállalom a kockázatot, ami, ha nem csinálok hülyeséget, szerintem nincs is. Emiatt a normál orvosok ki nem állhatnak, de én sem szeretem őket. Szerintem unfair az automatikus gipszelés.
Baleseti, megröntgenezik, aztán, ha eltört, akkor a törés helyétől függően vagy csak sínbe teszik az ujjadat, vagy könyékig érő gipszet kapsz. Remélem elmentél orvoshoz és mostanra már kiderült, mi a baj!
Ha gipszelik, legalább lehet majd rá rajzolni! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!