Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Szerintetek ez lehet sulyos?

Szerintetek ez lehet sulyos?

Figyelt kérdés

Ma delelott eleg csunyan megutottem a halantekok es az alatta levo reszt.

Rogton valami kezdett csopogni az orrombol.

Azota jol vagyok bar az emlitett resz erintesre faj.

Nem hanyok, nemszedulok,fejem kicsit faj.

Szerintetek megkene nezetnem a korhazban vagy nem veszes?

2016. ápr. 3. 21:03
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát nem hánysz, nem szédülsz..... szóval nem utal semmi agyrázkódásra- zúzódásra, ugyanakkor nem is lenne felesleges egy vizsgálat sem, hiszen ha vérömleny keletkezett, annak lehet pár óra múlva késleltetett hatása.
2016. ápr. 3. 21:07
 2/9 anonim ***** válasza:

Agyrázkódás és vérömleny tünetei 48 órán belül jelentkeznek. Szerintem ha nincsenek tüneteid fölösleges orvoshoz menned, mert Ők is csak a tüneteket tudják kezelni, azt nem, hogy "talán van egy vérömleny". Majd ha lesz tünet (pl hányás, szédülés), akkor érdemes orvoshoz menni.

A kis fejfájás még belefér.

2016. ápr. 3. 21:11
 3/9 A kérdező kommentje:

Koszonom a gyors valaszokat.

Sokszor utottem mer meg magam inkabb engem az a csopogo valadek vagy nemtudom mi aggaszt.

Meg sokszor hallani hogy a halantekra eleg egy kis serules es nagy baj lehet belole..

2016. ápr. 3. 21:56
 4/9 A kérdező kommentje:

Szerencsre gyoran jeget is raktam ra de azert a halantekomnal felvan dagadva picit, milor osszeszoritom az allkapcsom akkor is fajt.

De este a hajmosas sem volt kellemes.

2016. ápr. 3. 21:58
 5/9 anonim ***** válasza:
48%
Baleseti traumatológiára kellene menned. Én is így voltam régebben, hogy megütöttem, és csöpögött az orrom. Pár nap múlva mentem csak el, és nagyon leszúrtak. Azt mondták minden fejsérüléssel azonnal menni kell!
2016. ápr. 3. 22:17
 6/9 anonim ***** válasza:

az a baj, hogy lehet, hogy a liquor (agy-gerincvelői folyadék) folyik az orrodból- amennyiben vízszerű.

én inkább azonnal megmutatnám magam orvosnak.

2016. ápr. 3. 22:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem kell minddel menni és friss fejsérülésnek egyébként sem tesz jót a 6-8-10 órás csücsülés a hétvégi ügyeleten, a részeg hajléktalanok közt azért, hogy csak tanácsokat kapjon és ne történjen semmi. Maximum csak a feje fog tőle jobban fájni, azért meg fölösleges elmenni.
2016. ápr. 3. 22:24
 8/9 A kérdező kommentje:

Igen enis agyvizre gyanakodtam.

Mindenesetre holnap bemegyek a traumra artani nem arthat

Koszonom a segitsegeket.

2016. ápr. 3. 22:29
 9/9 A kérdező kommentje:
Na szerencsere semmi komoly baj nincs..viszont az normalis h tegnap meg ma mikor kifujtam az orrom ilyen barnas valadek jott ki?
2016. ápr. 6. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!