Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Ugye ez nem valami kezdetleges...

Omg1234 kérdése:

Ugye ez nem valami kezdetleges Sérv?

Figyelt kérdés
Egyszer csak el kezdtem érezni hogy a köldökömtől kb 3-4 centiméterrel lejjeb fáj ha behúzom a hasamat, rosszul ülök, kb fél éve kondizok és most beparáztam hogy esetleg valami kezdetleges sérvem van, bár nem érzem komolynak de azért elővigyázatos szeretnék lenni. szerintetek nézessem meg orvossal vagy mit csináljak?

#sérv #lágyéksérv #Kezdetleges Sérv
2016. márc. 29. 09:18
 1/1 anonim ***** válasza:
Több ismerősömnek volt sérve, mind máshogy írta le a fájdalmat, volt aki 3 hónapig kínlódott vele. Én a helyedben legnézetném, jobb félni, mint megijedni...ha már úgy érzed, valami nem stimmel, akkor lehet, hogy tényleg nem. Jobbulást!
2016. márc. 29. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!