Mi van ilyenkor?

Figyelt kérdés

(Hülye kérdés)

Mi van ha valaki menstruál és tampont használ és elütik?

Vagy valakinek volt már ilyen "tapasztalata"? Ha belegondolok valakivel már biztos megesett.

2016. márc. 27. 12:44
 1/9 anonim ***** válasza:
Boncolaskor eltavolitjak.
2016. márc. 27. 12:52
 2/9 A kérdező kommentje:
de nem úgy értettem hogy meghal.. hanem hogy keze-lába eltört agyrázkódás szóval egy baleset és 1 hét mulva eszébe jut az illetőnek h menstruált
2016. márc. 27. 12:59
 3/9 anonim ***** válasza:
Pl. Koma? Hat eloszor is szivarogni fog, tehat kiderul. Masreszrol mosdatasnal eszreveszik, kiveszik, es adnak "ra" vattat/betetet. Nekem volt nogyogyaszati mutetem altatasban. Ebredeskor rajtam volt a fehernemu betettel.
2016. márc. 27. 13:03
 4/9 A kérdező kommentje:
aha értem köszi :) remélem nem volt súlyos műtét és jól vagy :)
2016. márc. 27. 13:40
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen, koszonom, rendben vagyok :) remelem, te is kaptal valaszt :)
2016. márc. 27. 13:48
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha valakinek balesete volt és olyan állapotban van, hogy nem tud kommunikálni, azt úgyis viszik ultrahangba és CT-be ahol látszik a tampon, szóval kb rögtön kiderül.
2016. márc. 27. 17:15
 7/9 anonim ***** válasza:
Hat meg rogton be is kateterezik ;) de ez egy egeszsegugyisnek termeszetes, o nem teged lat, hanem "csak"egy emberi testet.
2016. márc. 27. 17:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Az már régen rossz ha csak egy testet lát, de ebbe inkább ne menjünk bele.
2016. márc. 27. 18:01
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat😊
2016. márc. 27. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!