Ilyenkor mi a tehendő? Hova kell fordulni és mit csinál majd az orvos?
Figyelt kérdés
Nagyon fáj a térdem , főleg mikor mozgok , gugolok , futok , elindulok , hasonlók ! Ez főleg tesiórán nehezíti a dolgomat ! Nagyon fáj kb. 1 éve , de volt egy balesetem , elestem a betonon, majdnem a húsomig felnyúztam az egyik térdem ,a másikat leginkább beütöttem , de nagyon fájnak ! Nem tudom mit tegyek , vagy hova forduljak , vagy ha nem foglalkozik az orvos vele akkor mit tehetnék ? Van amikor akkor is fáj néha ha ülök !
S.O.S.
2016. jan. 25. 20:58
1/8 anonim válasza:
Orvoshoz kell fordulni, ha fáj valamid. Megvizsgál, gyógymódot javasol, ezt teszi az orvos.
De amilyen életképtelen vagy...
2/8 anonim válasza:
Feltételezhetően a balesetedkor porcleválás vagy hasonló történhetett, ezt akkor vagy röviddel utána tisztázni kellett volna. A háziorvos beutal majd sebészetre, ahol laparoszkópos vizsgálatot végeznek a térdizület megtekintésre és elvégzik a szükséges beavatkozást.
3/8 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy nem foglalkozik vele az orvos! Első körben szerintem menj a háziorvosodhoz, ő valószínűleg ortopédushoz fog továbbküldeni. Csak megnézik, esetleg megvizsgálják a térdreflexedet. Az is lehet, hogy elküldenek röntgenre vagy MRI-re. De nem kell izgulni, semmi veszélyes nem fog történni :)
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm !
Elsőhöz szólnék , hogy 13 éves vagyok , nem sokat tudhatok erről...😉
2016. jan. 25. 21:26
5/8 anonim válasza:
Bocs, de ez nem kor kérdése, hogy magadtól nem tudod, hogy orvoshoz menj, ha fáj valamid, vagy szüleiddel beszélj róla.
6/8 anonim válasza:
Ne legyél már vele ilyen gonosz! Sokan félnek az orvosoktól, én is csak végszükség esetén megyek. Ez nem életképtelenség, csak egy fóbia. És még mindig reálisabb, mint s pókoktól való félelem, pedig az valamilyen szinten az emberek 80 százalékát érinti.
7/8 szamo77db válasza:
#6 Teljesen egyetértek veled!
8/8 anonim válasza:
Megírhatnád, hogy mi lett a térdeddel és elmentél-e végre orvoshoz. Hogy áll a gyógyulás? Tippem szerint röntgen és MR vizsgálat után tudott valamit megállapítani az orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!