Értem én hogy mit mondasz,csak hidd el nekem én sem jókedvemben kerültem be annak idején az erre szakosodott klinikára. A kerületi pszichiátriai gondozó egy idő után kijelentette hogy ő nem tud mit kezdeni velem. Rábólintottam. Az ország különböző területeiről olyan esetekkel volt tele az intézmény akikkel szintén nem tudtak mit kezdeni az általános pszichiátriai osztályokon. Én megúsztam 11-12 napi állandó infúzióval de volt ott elektrosokkal kezelés,nyugtató injekciózás stb. Összejöttünk szabadidőben a kijelölt dohányzóban és beszélgettünk s gondolhatod hogy sok esetet hallottam,testközelből megismertem.Az önvagdosást,önrombolást sem testileg sem lelkileg magamnak előidézni soha nem tartottam célravezetőnek.A lelki nyomait ma is viselem,de ha vagdosod magad egy életen át a testi nyomokat is takargathatod.
2016. ápr. 3. 08:34
12/13 anonim válasza:
Ok nélkül nem csinálunk semmit, ezt sem.
Én is csinálom/csináltam. Egy nap, összejöt minden...épp a kezemben volt egy pohár, földhöz vágtam és a szilánkkal összevagdostam az egyik kezem. Nekem így kezdődött. Ahogy írták..figyelem,bánat,élvezet,stb sok minden miatt vagdossa magát egy ember. Sajnos 10 ből ha 1 aki eljut valami orvoshoz ezzel, mások titkolják vagy már nem csinalják és ezért nem mennek orovoshoz.
Az biztos , hogy nagy ára van. Világ életemben imádtam a tetoválásokat...de a hátam/arcom/hasam on kivül nincs olyan hely a testenem ahova lehet varratni...eleve el sem mernék menni mert szégyenlem , hogy ezt teszem magammal. Én sem voltam még orvosnál...nem is leszek. Jelenleg problémáim simcsenek..de nekem ez már egyfajta függőség..mimt a cigi vagy a drog. Szóval ha ismersz ilyen embert akkor segits neki, szóban/fizikailag akárhogy.
2016. ápr. 4. 13:40
13/13 anonim válasza:
Te megbeszélted anyukáddal és együtt oldottátok meg. Valakinek nincs anyukája :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!