Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Porcállomány szakadásának...

Porcállomány szakadásának helyreállítására Lavan Duo?

Figyelt kérdés

A térdem porcállományában (pont a közepében) szakadás van, de olyan helyen van, hogy feltárásnál nem látható, ezért meg sem műtenék. Viszont képtelen vagyok akármit is sportolni vele, ülni, állni hosszabb ideig, annyira fáj. Illetve a térdkalácsom alatt mindig hallani egy kattogó hangot, amit szintén fáj és nem tudják mitől van, mert semmilyen vizsgálat nem mutatott ki semmit.

Hallottam erről a Lavan készítményről, mondják hogy milyen jó és használjam mert rendbe jön tőle, de kicsit lehetetlennek tartom hogy helyreállítsa a porcállományom legbelső részét és visszaépítse a sejtjeimet (vagy mit csinál), és végül olyan lesz mint új korában.

Valakinek van hasonló tapasztalata? Szerintetek megér egy próbát?

#térd #szakadás #porcállomány
2016. márc. 14. 13:38
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem hogyha már műtétileg sem hozható helyre, akkor mindenképpen megér egy próbát, hogy ne kelljen fájdalomban élned.

Kívánom Neked a legjobbakat!

2016. márc. 15. 09:14
 2/2 anonim válasza:

Hello,

Porcsérüléssel kapcsolatban nincs tapasztalatom és nem tudom, hogy a Lavannak van-e köze hozzá, de amióta fújom vele a fogaimat és a fogmosások után lavanos vízzel öblögetek, a lyukak pár hét alatt begyógyultak a fogaimon.

Abból kiindulva, hogy 10 másodpercen belül bekerül a véráramba, 3 percen belül pedig még a csontvelőbe is felszívódik, bejut egészen a sejtmagokba és maguknak a DNS-eknek az eredeti állapotra való visszaállításában működik közre, ezáltal serkentve a szervezet természetes öngyógyító folyamatait, én mindenképp ajánlom a használatát. Piacra vezetésre került egy új C-vitaminos és kurkumás liposzómás készítmény is, ami kifejezetten pozitív hatással van a csontokra és a porcokra.

Ha gondolod, írj privát üzenetet és szívesen megadom számodra a megfelelő információkat, vagy segítek összekapcsolni a kompetens orvosokkal.

Üdv,

Attila

2016. ápr. 19. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!