Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Borsavas kup jo a huvely ph...

Borsavas kup jo a huvely ph helyreallitasara?

Figyelt kérdés
Fertozesre kaptam Klion d 100at,es borsavas kupot..ezek melle kell meg valami a ph visszaalitasara? Az orvosom szerint erre jo lesz a borsavas kup,csak szeretnem a ti velemenyeteket is..esetleg vegyek meg valami tesavas kupot keszen a gyogyszertarba,vagy felesleges?
2014. nov. 17. 18:20
 1/6 anonim ***** válasza:
A bórsav bakteriosztatikus hatású, ha meg fertőzés is volt, akkor nyilván éppen a tejsav termelő baktériumok hiányzanak.
2014. nov. 17. 18:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Tejsavas irrigálást amúgy is kell rendszeresen végezni..
2014. nov. 17. 18:31
 3/6 A kérdező kommentje:
17 eves vagyok,nem gondtam eddig ra hogy szukseg lenne irrigalasra.. Esetleg akkor konkret kupot tudnal ajanlani amit vegyek? A borsavasat egyebkent heti 2x kell majd hasznalnom,10hetig
2014. nov. 17. 19:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha az orvos ezt ajánlotta, akkor ezt használd, amíg a fertőzésed el nem múlik. A tejsavas irrigálás az nem kúppal történik, hanem irrigátorral.
2014. nov. 17. 19:21
 5/6 A kérdező kommentje:

Termeszetesen elhasznalom amit az orvos mondott,de vissza nem megyek hozza,nem mondta hogy szukseges,ugyhogy csak akkor fogok ha a panaszom tovabbra is fentall a kezeles vegen,mert 10-15ezer forinteet vizsgal,es kifizetik a szuleim mert muszaj,az egeszsegem a fontos,es sztkban mar voltunk..es hat hogy fogalmazzak nem volt szivejes az orvos:)

Es nem az irrigalasra gondoltam,hanem valami pht helyreallito kupra,amit vennek.

2014. nov. 17. 23:41
 6/6 A kérdező kommentje:
Elnezest,szivelyes*
2014. nov. 17. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!