Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Mi tud fájni a nyakam hátulján...

Mi tud fájni a nyakam hátulján egyik oldalról? Részletek lent

Figyelt kérdés

Már vagy 5 napja fáj a nyakam hátul közvetlenül ott, ahol a gerinc a koponyába érkezik...nekem már nagyon sokszor állt be a nyakam és az nem ez a típusú fájdalom :-/...

El tudom simán fordítani a fejem mind a 2 irányba, akkor fáj jobban, ha nagyon jobbra vagy nagyon balra fordítom, vagy ha megnyomom...

Voltam masszázson, arrafelé nem is masszíroznak...gondolom annyira nincs mit.

Mintha valami ér fájna, vagy valami is csomó...nagyon fura hogy nem múlik el :-/...biztos, hogy nincs beállva a nyakam...mert az tudom milyen érzés...nem is tudnám elfordítani, akkor...

Van tippetek mi lehet ez?

Nekem ez kicsit ijesztő azért...

2016. febr. 23. 11:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Becsípődött ideg lehet, torna segít rajta. Ha arról van szó. Nagyon megijedni nem kell azért.
2016. febr. 23. 20:27
 2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi!
2016. febr. 24. 13:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Na, elmúlt?
2016. febr. 27. 16:32
 4/4 A kérdező kommentje:

Voltam masszázson...semmi javulás, mozogtam, semmi javulás, kenegettem mindennel, semmi javulás...

DE végül kb. olyan 5-6 nap fájás után megszűnt ez a fura fájás...

Nem tudom mi volt ez...lehet meghúztam, de valami nagyon szokatlan helyen...

HURRÁ :-D!!! Köszi testem, hogy működsz!!

:-D

Köszi a kérdést :-)!!!

2016. febr. 28. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!